Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kruiden Planten

Sagina subulata - Vetmuuur

€3,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sagina subulata ( Sagina pilifera)
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Sagina subulata - Vetmuuur is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sagina subulata - Vetmuuur kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sagina subulata - Vetmuuur kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sagina subulata - Vetmuuur voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kruiden Planten
Specificaties
sku A-1900-10983
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Sagina subulata ( Sagina pilifera)