Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siergras

Aruncus dioicus - Geitenbaard

€3,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aruncus dioicus
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aruncus dioicus - Geitenbaard is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aruncus dioicus - Geitenbaard kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aruncus dioicus - Geitenbaard kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aruncus dioicus - Geitenbaard voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Siergras
Specificaties
sku A-0100-10128
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aruncus dioicus