Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dropplant zaden
Uitverkocht

Dropplant Licoboost - Tagetes filifolia

€3,99
Aantal per verpakking 20
Levertijd 2D

Dropplant Licoboost - Tagetes filifolia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dropplant Licoboost - Tagetes filifolia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dropplant Licoboost - Tagetes filifolia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dropplant Licoboost - Tagetes filifolia voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dropplant Licoboost - Tagetes filifolia - Sluis Garden. Licoboost is een eenjarig kruid met een sterke dropsmaak voor diverse toepassingen, zoals in salades, warme gerechten, soepen. Wordt ook wel snoepplant genoemd. Uitzaaien in potten en ook gebruiken als potplant. Vroeg op de dag water geven en zorgen voor goede ventilatie.
Toon alle Dropplant zaden
Specificaties
sku SL2215
Aantal per verpakking 20
Levertijd 2D