Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Basilicum

Basilicum, verbeterde Genovese, Sweet Aroma 2 - F1 hybrid EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 575
Latijnse naam Ocimum Basilicum
Biologisch geteelde zaden. Tuinderskwaliteit. Sweet Aroma F1 is fusarium tolerant en wordt beschouwd als de betrouwbaarste Genovese basilicum op de markt. Heeft een zeer intense smaak en heerlijke geur voor de allerlekkerste pesto. Zaaien onder glas, zaden niet bedekken, licht aandrukken en vochtig houden. Als de plantjes voldoende groot zijn uitplanten in potten en bakken, of op een warm plekje in de volle grond. Lekker in o.a. salade, pasta en pesto.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Basilicum, verbeterde Genovese, Sweet Aroma 2 - F1 hybrid EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Basilicum, verbeterde Genovese, Sweet Aroma 2 - F1 hybrid EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Basilicum, verbeterde Genovese, Sweet Aroma 2 - F1 hybrid EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Basilicum, verbeterde Genovese, Sweet Aroma 2 - F1 hybrid EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Basilicum
Specificaties
sku SL2009
Levertijd 1D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni   juli  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Aantal per verpakking 575
Latijnse naam Ocimum Basilicum