Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Wortel zaden
Uitverkocht

Wortel, halflange zomer en herfst Jeanette F1 EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 530
Latijnse naam Daucus carota
Uitverkocht
Een zéér vroege zomerwortel met een glanzende oranje kleur. De ca. 22 cm lange gladde wortels zijn heerlijk zoet van smaak en ook goed bewaarbaar. Dun zaaien op regels en na opkomst niet uitdunnen. Zorg voor een diep bewerkte grond, zodat de wortel ongestoord kan groeien. Normaal bemesten en absoluut geen verse stalmest gebruiken. Eventueel afdekken om de schade door de wortelvlieg te voorkomen. Uien of prei tussen de regels planten helpt ook. Biologisch geteelde zaden
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Wortel, halflange zomer en herfst Jeanette F1 EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Wortel, halflange zomer en herfst Jeanette F1 EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Wortel, halflange zomer en herfst Jeanette F1 EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Wortel, halflange zomer en herfst Jeanette F1 EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Wortel zaden
Specificaties
sku SL0477
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli  
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente Groentenzaden
Kleur Oranje  
Aantal per verpakking 530
Latijnse naam Daucus carota