Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Snijbiet zaden

Snijbiet Rainbow mix

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Beta vulgaris

Snijbiet Rainbow mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snijbiet Rainbow mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snijbiet Rainbow mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snijbiet Rainbow mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Zeer oud ras uit Australië. De stelen hebben uiteenlopende kleuren, zoals geel, oranje, roze, rood en wit. Het blad is weer groen. Heel mooi in de siertuin en lekker op tafel. Vooral geschikt voor de blad- en ribbenteelt. Indien men niet het jonge blad en bladstelen oogst, kan men van de volgroeide planten de stelen (ribben) eten. Deze kunnen op dezelfde manier als asperges worden bereid. Bijzonder lekker en gezond. Zaaien op rijenafstand 20-25 cm, vervolgens licht dunnen tot circa 5 cm op stuk. Is wel gevoelig voor schieten"."
Toon alle Snijbiet zaden
Specificaties
sku SL3025
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Beta vulgaris