Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Snijbiet zaden

Snijbiet Lucullus

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Beta vulgaris

Snijbiet Lucullus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Snijbiet Lucullus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Snijbiet Lucullus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Snijbiet Lucullus voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dit ras is vooral geschikt voor de blad- en ribbenteelt. Indien men niet het jonge blad en bladstelen oogst, kan men van de volgroeide planten de stelen (ribben) eten. Deze kunnen op dezelfde manier als asperges worden bereid. Deze bekende groente werd vroeger al bijzonder veel gegeten. Bijzonder lekker en gezond. Bevat verschillende mineralen, maar vooral natrium en calcium. Zaaien op rijenafstand 20-25 cm, vervolgens licht dunnen tot circa 5 cm op stuk. Is wel gevoelig voor schieten"."
Toon alle Snijbiet zaden
Specificaties
sku SL3020
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Aantal per verpakking 350
Latijnse naam Beta vulgaris