Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rucola zaden

Rucola, Raketkruid Pronto

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1400
Latijnse naam Eruca sativa
Pronto is een duidelijke verbetering van de gewone Rucola. Het blad is dieper en fijner ingesneden, het groene blad heeft een nootachtige, prettig pikante, licht peperige smaak. Een uitermate mooi en snelgroeiend ras. Tijdens de wintermaanden in grote pot binnenshuis op te kweken. Zaaien in de volle grond op regels. Kiemt snel. Zaai met tussenpozen van 2 weken om regelmatig vers te kunnen oogsten. Oogstbaar als de blaadjes 10-15 cm lang zijn.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Rucola, Raketkruid Pronto is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rucola, Raketkruid Pronto kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rucola, Raketkruid Pronto kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rucola, Raketkruid Pronto voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rucola zaden
Specificaties
sku SL0190
Levertijd 1D
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Moestuin   zaden   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Februari Maart April September Oktober November
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand april   mei   juni   juli   augustus   september  
Aantal per verpakking 1400
Latijnse naam Eruca sativa