Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Raapstelen

Raapstelen Groene

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2200
Latijnse naam Brassica rapa

Raapstelen Groene is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Raapstelen Groene kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Raapstelen Groene kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Raapstelen Groene voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Raapstelen zijn eigenlijk de jonge plantjes van dicht op elkaar gezaaide consumptierapen. Het is een van de vroegst oogstbare voorjaarsgroenten. De smaak is lekker kruidig en kan als een spinazie worden gegeten. Bevat veel mineralen als o.a. calcium, kalium, natrium en verder vitamine B en C. Zaaien op regels in de vollegrond in 't vroege voorjaar of onder glas vanaf de herfst. Niet te dik zaaien en niet uitdunnen. Oogsten als het gewas ongeveer 20 cm hoog is en vlak boven de grond afsnijden.
Toon alle Raapstelen
Specificaties
sku SL0060
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Januari Februari September Oktober November December
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Groente
Aantal per verpakking 2200
Latijnse naam Brassica rapa