Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Paprika zaden

Paprika Jubilandska EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Capsicum annuum
De vruchten kleuren van groen naar rood. Opbrengst per plant circa 10 vruchten. De langwerpige vruchten zijn heerlijk zoet van smaak en bevatten verschillende mineralen en veel vitaminen B en C. Zaaien onder glas op zaaibed of direct in 10 cm potjes. Na opkomst verspenen en later in koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten. Ook geschikt voor de teelt in potten en bakken. Hoogte in kas ca. 1,00 m en buiten ca. 65 cm.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Paprika Jubilandska EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paprika Jubilandska EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paprika Jubilandska EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paprika Jubilandska EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Paprika zaden
Specificaties
sku SL0689
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Rood  
Planttype Groentenzaden
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Capsicum annuum