Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Okra zaden

Okra Clemson Spineless

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Abelmoschus esculentus

Okra Clemson Spineless is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Okra Clemson Spineless kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Okra Clemson Spineless kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Okra Clemson Spineless voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De vrij hoge planten hebben fraaie gele bloemen met een donkerrood hart. De vruchten zijn vrij snel hard en vezelig, dus vroeg en regelmatig oogsten, ook omdat anders er geen nieuwe vruchten meer worden gevormd. De smaak lijkt wat op een kruising tussen asperges en aubergines. Wortels bij uitplanten niet beschadigen. De plant groeit snel en is in ongeveer 60 (zomerse) dagen oogstklaar. De onrijpe vruchten moeten 4 tot 5 dagen na de bloei worden geplukt.
Toon alle Okra zaden
Specificaties
sku SL0235
Levertijd 1D
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand juni   juli   augustus  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Planttype Groente
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Abelmoschus esculentus