Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mais zaden

Suikermais Tasty Sweet F1 - Buzzy

€4,29
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Zea Mays

Suikermais Tasty Sweet F1 - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Suikermais Tasty Sweet F1 - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Suikermais Tasty Sweet F1 - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Suikermais Tasty Sweet F1 - Buzzy voor slechts € 4,29 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Midden mei in de vollegrond zaaien op een zaaibed. Eventueel vóórzaaien in een kleine kas. Na 5/6 weken uitplanten. Voor extra zoete maïs is een minimale bodemtemperatuur van 18°C nodig
Toon alle Mais zaden
Specificaties
sku XX-002422
Levertijd 1D
Bloeimaand augustus   september  
Plantmaand april   mei  
Planthoogte
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Standplaats volle zon  
Produkt Moestuin zaden
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Zea Mays