Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koolraap

Herfstraap Goldana (type ronde gele) EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 900
Latijnse naam Brassica rapa
Biologisch geteelde zaden. Goldana is een herfst- of zandraap met mooi geel vruchtvlees. De mooie ovaalronde knollen zijn snelgroeiend en hebben een lekkere zacht-pittige smaak. Het blad van de herfstraap kan men ook als raapsteeltjes eten. Bij vroege zaai in maart-april kan het gewas soms gaan schieten , dit is in bloei gaan. Latere zaai in juli  augustus is daarom wat zekerder. Knollen na oogst inkuilen en bewaarbaar tot in de winter. Jaarlijks op een andere plaats telen. De jonge plantjes beschermen tegen koolvlieg d.m.v. anti-insektengaas.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Herfstraap Goldana (type ronde gele) EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Herfstraap Goldana (type ronde gele) EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Herfstraap Goldana (type ronde gele) EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Herfstraap Goldana (type ronde gele) EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Koolraap
Specificaties
sku SL0406
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   september   oktober  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Plantmaand april   mei   juli   augustus  
Aantal per verpakking 900
Latijnse naam Brassica rapa