Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Komkommer Sonja EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Cucumis sativus
25-30 cm lange vruchten met een heerlijke smaak. Geschikt voor bij voorkeur een teelt aan draad onder glas of in de vollegrond. Pas na half mei buiten uitplanten op zonnige, goedbemeste en beschutte plaats. Als per rank 2 tot 3 vruchten gezet zijn, de top uit de rank knijpen. Hierdoor voorkomt u teveel aan vruchten en kan de plant een langere oogst geven.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Komkommer Sonja EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komkommer Sonja EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komkommer Sonja EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komkommer Sonja EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku SL0640
Levertijd 1D
Planttype Groente Groentenzaden
Plantmaand mei   juni   juli  
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Cucumis sativus