Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Komkommer zaden

Komkommer Patio Snacker F1

€4,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Cucumis sativus
Patio Snacker F1 is een compacte, partenocarpe plant, d.w.z. geen bevruchting nodig via insecten. Hierdoor duidelijk meer vruchten per plant. Door de compacte groei is dit soort ideaal om te telen in grote potten of bijv. de vierkante meter moestuintjes. Begeleid de plant met een eenvoudig hekwerkje. Geeft een overvloed aan heerlijk knapperige, niet-bittere vruchten van ca. 15 cm lang. Tijdig plukken voor nieuwe aangroei.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Komkommer Patio Snacker F1 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Komkommer Patio Snacker F1 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Komkommer Patio Snacker F1 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Komkommer Patio Snacker F1 voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Komkommer zaden
Specificaties
sku SL0644
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Plantmaand april   mei   juni  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Cucumis sativus