Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Kapucijners zaden

Capucijners Blauwschokker, ras Ezetha

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Pisum sativum
Een fors en hoog gewas met lange peulen. Aan gaas telen, dus tijdig aanbinden. Kunnen zowel jong als rijp worden geoogst. De middelgrote zaden bezitten een uitstekende kookkwaliteit. Voorzaaien onder glas vanaf half januari voor een vroege oogst. Voorgezaaide planten afharden en eind maart uitplanten. In de volle grond op regels zaaien voor een latere oogst op regels van 40 cm met om de 10 cm een erwt. Teeltwijze is als bij doperwten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Capucijners Blauwschokker, ras Ezetha is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Capucijners Blauwschokker, ras Ezetha kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Capucijners Blauwschokker, ras Ezetha kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Capucijners Blauwschokker, ras Ezetha voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Kapucijners zaden
Specificaties
sku SL3240
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Kleur Rood  
Planttype Groente
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Pisum sativum