Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Stamslaboon Baccara - Phaseolus Vulgaris

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 99
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stamslaboon Baccara - Phaseolus vulgaris. Chinese- of hotelboontjes zijn gelijkvormige rechte boontjes, fijn en vlezig. Ze zijn vrij kort (ca. 12 cm) en hebben een iets sterkere bonensmaak. Zaai Chinese- of hotelboontjes voor een vroege oogst onder glas of zaai ze alvast in potjes voor. Bonen houden van warmte en teveel wind en nachtvorst zijn zeer schadelijk. Zaai deze boontjes daarom pas ná half mei in de vollegrond en plant ze ook pas in de tweede helft van mei uit. Houd een rijafstand aan van ca. 40 cm met om de 10 cm een boon. Het is een stamboon, dus ondersteuning is niet nodig. Sluis Garden zaden.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stamslaboon Baccara - Phaseolus Vulgaris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslaboon Baccara - Phaseolus Vulgaris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslaboon Baccara - Phaseolus Vulgaris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslaboon Baccara - Phaseolus Vulgaris voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku SL3126
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden  
Planttype Groente Groentenzaden
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand mei   juni   juli  
Planthoogte
Aantal per verpakking 99
Latijnse naam Phaseolus vulgaris