Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokbonen zaden

Stamslaboon Kievit laag, Borlotto rosso BIO - Phaseolus vulgaris

€2,49
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Phaseolus vulgaris
Zaai half mei-begin juli in de vollegrond. De bonen van de peulen zijn geschikt voor vers gebruik in gerechten. Ook te bewaren, oogst de peulen dan wanneer ze perkamentachtig aanvoelen en droog in de wind na. De bonen voor gebruik een nacht laten weken.

Oogstadvies:
In september - tot begin oktober oogsten. Na enkele weken nadrogen, kunnen de zaden gedorst of uitgedopt worden.
Alleen de geoogste zaden consumeren en niet de peulenschil
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stamslaboon Kievit laag, Borlotto rosso BIO - Phaseolus vulgaris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stamslaboon Kievit laag, Borlotto rosso BIO - Phaseolus vulgaris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stamslaboon Kievit laag, Borlotto rosso BIO - Phaseolus vulgaris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stamslaboon Kievit laag, Borlotto rosso BIO - Phaseolus vulgaris voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Stokbonen zaden
Specificaties
sku XX-93276
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni   juli  
Standplaats volle zon  
Planttype Groente Groentenzaden Groenten
Bloeimaand september   oktober  
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Phaseolus vulgaris