Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bonen zaden

Stoksnijbonen Raadsheer, type Veense - Buzzy

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Phaseolus vulgaris

Stoksnijbonen Raadsheer, type Veense - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stoksnijbonen Raadsheer, type Veense - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stoksnijbonen Raadsheer, type Veense - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stoksnijbonen Raadsheer, type Veense - Buzzy voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stoksnijbonen Raadsheer, type Veense - Buzzy. In de vollegrond vanaf half mei tot juli. De eenvoudigste teeltwijze is door (tonkin)stokken te plaatsen in rijen. Per stok legt men 3/4 bonen (ca. 3 cm diep). Stoksnijbonen Raadsheer vormt lange, goedsmakende, draadloze peulen, laat ze niet te lang hangen. Ook geschikt voor de teelt in de hobbykas en kan dan half april gezaaid worden.
Toon alle Bonen zaden
Specificaties
sku XX-003040
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus  
Produkt Huis-Tuin-Keuken Moestuin zaden
Plantmaand mei   juni   juli  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Phaseolus vulgaris