Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bladgewassen

Tah Tsai Tatsoi Green Coin EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Brassica rapa, var. rosularis
Biologisch geteelde zaden. Een groente met een compact bladrozet en lepelvormige bladeren. Kan rauw in salades en als roerbakgroente worden gegeten. De jonge bladeren zijn zeer smaakvol. Zaaien onder glas of in de vollegrond op zaaibed. Na opkomst uitplanten op de aangegeven afstanden. Zorg voor een goede basis bemesting en geef regelmatig water. Schiet niet zeer snel door. Is goed bestand tegen koude weersomstandigheden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tah Tsai Tatsoi Green Coin EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tah Tsai Tatsoi Green Coin EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tah Tsai Tatsoi Green Coin EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tah Tsai Tatsoi Green Coin EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bladgewassen
Specificaties
sku SL0216
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Planttype Groente
Plantmaand mei   juni   juli   augustus  
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Brassica rapa, var. rosularis