Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden

Rode Biet, Kroot, Cylindra EKO

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 190
Latijnse naam Beta vulgaris

Rode Biet, Kroot, Cylindra EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode Biet, Kroot, Cylindra EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode Biet, Kroot, Cylindra EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode Biet, Kroot, Cylindra EKO voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Cylindra is langwerpig van vorm en hoog opgroeiend. Door deze aparte vorm zeer geschikt voor garnering. Het vruchtvlees is mooi donkerrood en bijzonder zoet van smaak. Vooral geschikt voor latere teelt, dus niet te vroeg zaaien. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Tijdig oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Goed bewaarbaar.
Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0367
Levertijd 1D
Produkt Moestuin Biologische-Ecologische zaden zaden Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Groente
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 190
Latijnse naam Beta vulgaris