Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Myosotis zaden

Vergeet-me-nietje Victoria Rose - Buzzy

€2,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Myosotis alpestris

Vergeet-me-nietje Victoria Rose - Buzzy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vergeet-me-nietje Victoria Rose - Buzzy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vergeet-me-nietje Victoria Rose - Buzzy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vergeet-me-nietje Victoria Rose - Buzzy voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Juni-augustus op een zaaibed zaaien en in oktober-november uitplanten. Vergeet-me-nietjes zijn vroegbloeiend en doen het uitstekend in rotstuinen. Ook zeer geschikt voor een wildebloementuin.
ca. 0.3 gram
Toon alle Myosotis zaden
Specificaties
sku XX-005118
Levertijd 1D
Kleur Roze  
Plantmaand juli   augustus   september   oktober   november  
Standplaats volle schaduw  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemzaden
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand april   mei   juni  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Myosotis alpestris