Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Thunbergia

Suzanne met de mooie ogen alata gemengd (Thunbergia)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Thunbergia alata

Suzanne met de mooie ogen alata gemengd (Thunbergia) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Suzanne met de mooie ogen alata gemengd (Thunbergia) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Suzanne met de mooie ogen alata gemengd (Thunbergia) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Suzanne met de mooie ogen alata gemengd (Thunbergia) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Eén van de gemakkelijkste op te kweken klimmers. De planten groeien redelijk hard en bloeien al snel. Leuk mengsel in de kleuren oranje, geel, wit al of niet met donker hart. Vandaar Suzanne met de mooie ogen". Zaaien onder glas bij 21-24ºC. Na opkomst verspenen en laten afharden. Buiten klimmen laten bij gaas of hekwerk (wel op zonnige, windstille plek) of binnenshuis in potten met hekjes."
Toon alle Thunbergia
Specificaties
sku SL6235
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April Juni
Produkt zaden Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Bloemen
Kleur Geel   Oranje   Wit  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Thunbergia alata