Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Thunbergia

Suzanne met de mooie ogen Kleuren mengsel - Climbing Flowers

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Thunbergia alata

Suzanne met de mooie ogen Kleuren mengsel - Climbing Flowers is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Suzanne met de mooie ogen Kleuren mengsel - Climbing Flowers kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Suzanne met de mooie ogen Kleuren mengsel - Climbing Flowers kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Suzanne met de mooie ogen Kleuren mengsel - Climbing Flowers voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Thunbergia is een fraaie eenjarige klimmer met unieke oranje, witte en gele bloemen. De plant kan tot 300 cm hoog worden. Het gehele jaar op te kweken, bij 20°C, in een zaaibakje of grote bloempot (3 à 4 zaadjes per pot). Kan na half mei, mits op een zonnige en beschutte plaats, ook buiten worden uitgeplant. Bloeit een zomer lang. Buzzy Climbing Flowers Collection
Toon alle Thunbergia
Specificaties
sku XX-080952
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd   Oranje   Wit  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Produkt zaden Snijbloemen   Klimplant Zomerbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Thunbergia alata