Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zonnehoed zaden
-32%

Zonnehoed purpurea - Echinacea

€1,89

Normale prijs: €2,79

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Echinacea purpurea

Zonnehoed purpurea - Echinacea is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnehoed purpurea - Echinacea kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnehoed purpurea - Echinacea kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnehoed purpurea - Echinacea voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De rode zonnehoed heeft een enorme aantrekkingskracht op vlinders. Het is een stevige plant en behoort thuis in de categorie 'mooiste tuinplanten'. De donkerroze bloemen met het donkere oranjebruine centrum verschijnen in de periode juli-augustus. De bloemen zijn ook zeer geschikt als snijbloem. Groeit snel en bloeit met massa's Mexicaanse Hoed"-bloemen. Eenvoudig op te kweken uit zaad."
Toon alle Zonnehoed zaden
Specificaties
sku SL6050
Levertijd 1D
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Plantmaand onder Glas Mei April
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Roze  
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Echinacea purpurea