Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Amaranth

Kogelamaranth Strawberry fields (Gomphrena)

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Gomphrena haageana

Kogelamaranth Strawberry fields (Gomphrena) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Kogelamaranth Strawberry fields (Gomphrena) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Kogelamaranth Strawberry fields (Gomphrena) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Kogelamaranth Strawberry fields (Gomphrena) voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bolronde, warmrode, aardbeikleurige bloemetjes. Een fijne snij- en droogbloem en een aandachttrekkende borderplant. Bijzonder leuk in potten, bloembakken, maar natuurlijk ook als groep in uw border. Zaaien onder glas bij gematigd warme temperatuur, na opkomst verspenen en later uitplanten in uw tuin of uw potten.
Toon alle Amaranth
Specificaties
sku SL5505
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Gomphrena haageana