Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieten zaden

Gele Bieten Burpee's Golden

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Beta vulgaris
Kogelronde bieten met een gladde huid en geel goud vruchtvlees. Burpee s Golden is geschikt voor de zomer- en herfstteelt. Zaaien op een goed bemeste grond en niet te dik. Als de plantjes 3 cm hoog zijn uitdunnen op ca. 10 cm. Tijdig oogsten, anders worden ze te dik en te grof. Goed bewaarbaar. Voor winteropslag de bladeren afdraaien, niet snijden!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gele Bieten Burpee's Golden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gele Bieten Burpee's Golden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gele Bieten Burpee's Golden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gele Bieten Burpee's Golden voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bieten zaden
Specificaties
sku SL0356
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   zaden   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Groentenzaden
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Geel   Oranje  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 180
Latijnse naam Beta vulgaris