Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden
-33%

Mengsel Wildbloemen special mix

€2,69

Normale prijs: €3,99

Je bespaart 33%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable

Mengsel Wildbloemen special mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel Wildbloemen special mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel Wildbloemen special mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel Wildbloemen special mix voor slechts € 2,69 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een met zorg samengesteld mengsel met oude bekende en onbekende soorten zoals Akkerkorenbloem, Klaproos, Ganzebloem, Margriet etc. Geschikt voor een niet al te strak ingerichte tuin. Trekt bijen en vlinders aan. Bestaat uit voornamelijk eenjarige soorten, die zich echter vaak opnieuw uitzaaien. De zaden vermengen met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht doorharken. Zorg dat alle plantjes de ruimte krijgen, óók de kleintjes.

Zaai wildbloemen in de tuin om lege plekken op te vullen en geniet van een verrassende mix van prachtige bloemen, die niet alleen zeer decoratief en mooi zijn, maar ook bijen en vlinders aantrekken. Wildbloemen zijn ook geweldig om te zaaien en om als snijbloem te gebruiken. 

Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku SL6435
Levertijd 1D
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Wit  
Plantmaand april   mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Bloemen Bloemzaden
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable