Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siererwt
-32%

Reukerwt Old Sweet Scent Mix (Lathyrus)

€1,89

Normale prijs: €2,79

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus

Reukerwt Old Sweet Scent Mix (Lathyrus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Reukerwt Old Sweet Scent Mix (Lathyrus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Reukerwt Old Sweet Scent Mix (Lathyrus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Reukerwt Old Sweet Scent Mix (Lathyrus) voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Heerlijke geur! Een mix van ouderwetse types, die iets kleinere bloemen hebben, ondanks de naam grandiflorus (grootbloemig). Verschillende variëteiten zijn ontstaan in de periode 1700-1900. Er is gekozen voor de sprekendste kleuren met de sterkste geureigenschappen. Vraagt een goed bewerkte en bemeste grond. De zaden voor het zaaien 6 uur laten weken.
Toon alle Siererwt
Specificaties
sku SL5670
Levertijd 1D
Kleur Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen Bloemzaden
Standplaats volle zon  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Klimplant Zomerbloeiers
Plantmaand april   mei   juni  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Lathyrus odoratus grandiflorus