Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden

Dag- en Avondkoekoeksbloem - Silene

€2,79
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Silene dioica ( melandrium rubrum)en Latifolia
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dag- en Avondkoekoeksbloem - Silene is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dag- en Avondkoekoeksbloem - Silene kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dag- en Avondkoekoeksbloem - Silene kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dag- en Avondkoekoeksbloem - Silene voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku SL6960
Aantal per verpakking 600
Latijnse naam Silene dioica ( melandrium rubrum)en Latifolia