Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Strooikokers

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans - Maxi Pack Sluis Garden

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zinnia, Salvia, Calendula, Silene, Iberis, Lavater

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans - Maxi Pack Sluis Garden is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans - Maxi Pack Sluis Garden kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans - Maxi Pack Sluis Garden kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans - Maxi Pack Sluis Garden voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een kleurrijke en rijkbloeiende bloemenzee is niet alleen een genot om naar te kijken, de bloemen die je krijgt met de Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans trekken ook veel bijen en vlinders aan.
 
Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans laat de tuin leven en maakt tuinieren leuk. Door Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel Japans uit te zaaien in de tuin, creëer je een vrolijke bloemenzee met bloemen als Zinnia, Salvia, Calendula, Silene, Iberis, Lavatera, Gillia, Linum, Mathiola en vele andere weidebloemen. Met deze bloemensoorten kun je zo mooie borders maken, maar de bloemen staan ook mooi langs een tuinpad. Volop in bloei een genot om naar te kijken. Deze zaden kunnen tussen maart en mei gezaaid worden op een mooi plaatsje in de volle zon.
 
De Strooikoker Weidebloemen zaadmengsel bevat ongeveer 125 gram aan zaden, waarmee je zo n 100 m2 bloementuin kunt creëren. Ideaal voor scholen, verenigingen of om een pluktuin mee te maken.
 
Inhoud: 125 gramStrooikoker met afsluitbaar deksel. Voor de grootverbruiker, zoals scholen of verenigingen. (125m2)
Toon alle Strooikokers
Specificaties
sku SL7305
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt zaden Geschenken Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Paars   Rood   Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zinnia, Salvia, Calendula, Silene, Iberis, Lavater