Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulpen Darwin Mix (XL-Verpakking)

Nu met 58% korting

€39,99 €16,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Midden in de zomer al beschikbaar en ideaal als cadeau voor familie tijdens de zomer vakantie! Darwin tulpen zijn een groep van sterk gesteelde tulpen voor het midden van het seizoen, vanaf 2e week april tot eind april. Veelvuldig bloeien ze met een rand aan de bloembladen maar ook volle prachtige niet gerande kleuren zijn voorhanden. Wij leveren U een prachtige mix van een aantal Darwin tulp soorten voor een waar kleurenfestijn in Uw tuin. Darwin tulpen zijn voortgekomen uit een kruising tussen vroege en triumph tulpen en zijn alszodanig een belangrijke groep in de tulpen teelt. Darwin tulpen zijn verkrijgbaar in elke denkbare kleur en hebben mooie kegelvormige bloemen. Ze zijn zeer geschikt om in potten te kweken en zijn, vanwege hun stevige stengels, zeer goede snijbloemen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulpen Darwin Mix (XL-Verpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Darwin Mix (XL-Verpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Darwin Mix (XL-Verpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Darwin Mix (XL-Verpakking) voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 010-S-15010
Levertijd 2D
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand januari   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Geschenken Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Planttype Tulpen Tulpen
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Tulipa