Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp La Belle Epoque

€6,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulp La Belle Epoque is een exclusieve, uniek uitziende en van kleur veranderende tulp. Ze heeft dubbele bloemen, bijna als een pioenroos. Begint te bloeien in een perzik/zalmroze kleur en zal veranderen naar een 'nude' kleur. Deze tulp kan er elke dag anders uitzien! Niet alleen een lust voor het oog in de tuin, maar ook als snijbloem in een mooi boeket.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp La Belle Epoque is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp La Belle Epoque kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp La Belle Epoque kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp La Belle Epoque voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 328-F-4164
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Bloeimaand april   mei  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Tulipa