Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Black Parrot

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Papegaai, of Parrot, tulpen zijn echt eens iets anders dan de klassieke tulpen die wij kennen. Papegaai tulpen hebben prachtige geschulpte randen. De bloemblaadjes lijken op exotische veren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Tulp Black Parrot heeft bijzondere 'zwart' gekleurde bloemen. Het is met recht een bijzondere sieraad voor de tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Black Parrot is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Black Parrot kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Black Parrot kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Black Parrot voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 325-F-97014
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Tulpen
Kleur Bruinrood   Paars  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand april   mei  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Tulipa