Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Ballerina

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa

Tulp Ballerina is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Ballerina kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Ballerina kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Ballerina voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulipa Ballerina is een schitterende leliebloemige tulp met mooie zalm oranje gekleurde bloemblaadjes. Een prachtige tuinaanwinst, met een lange bloeiperiode. Net als onze kameleon tulpen verandert de kleur tijdens de bloei. U moet hem eenmaal aangeplant hebben in uw tuin! Ook een zeer mooie snijbloem.

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 305-J-302700
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Oranje   Rood  
Planttype Tulpen
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand maart   april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa