Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Allium Siculum

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Allium

Allium Siculum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Allium Siculum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Allium Siculum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Allium Siculum voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze Allium Siculum, ook wel bekend als de Bulgaarse Ui, is een unieke allium die bijna wel een meter hoog kan worden. Aan zijn steel zullen groepjes met hangende klokvormige bloemetjes groeien. Ook zijn kleur is bijzonder, zowel aan de binnen als de buitenkant heeft deze allium een crème witte kleur met paarse en groene strepen.
Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 200-J-323600
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Sierui
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Bloeimaand mei   juni   juli  
Kleur Paars   Wit  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Allium