Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen

Lilium Virtuoso - Lelie

€4,99
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium
Levertijd 4D

Lilium Virtuoso - Lelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lilium Virtuoso - Lelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lilium Virtuoso - Lelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lilium Virtuoso - Lelie voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lilium Virtuoso - Lelie
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5280-J-108810
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus  
Kleur Gemengd   Roze   Wit  
Planthoogte
Bloeiseizoen
Produkt Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon