Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliebollen

Lilium Baferrari - Lelie

€4,99
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium
Levertijd 4D

Lilium Baferrari - Lelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lilium Baferrari - Lelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lilium Baferrari - Lelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lilium Baferrari - Lelie voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lilium Baferrari - Lelie
Toon alle Leliebollen
Specificaties
sku 5240-J-108480
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam Lilium
Levertijd 4D
Kleur Geel   Gemengd   Wit  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planthoogte 60 cm en groter  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen  
Bloeimaand augustus   september  
Standplaats volle zon