Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Verwilderingspakket

Nu met 28% korting

€17,99 €12,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 60
Uitverkocht
Het verwilderingspakket is een prachtige verzameling van 60 bloembollen, met paars, blauw en gele bloemen. Vooral in Cottage Gardens  en/of wilde tuinen komen deze bloembollen bijzonder mooi tot hun recht. Het zijn ideale bloembollen om te laten verwilderen in de tuin en om bijen en vlinders de tuin in te lokken. Onze gemengde bloembollenpakketten zijn met zorg uitgekozen en de bloemen combineren prachtig met elkaar. Ook mooi om cadeau te geven.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Verwilderingspakket is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Verwilderingspakket kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Verwilderingspakket kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Verwilderingspakket voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 634-F-97371
Levertijd 2D
Bloeimaand februari   maart   april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Krokus Blauwe Druifjes Tulpen Anemoon Sierui
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 60