Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mierikswortel planten

Mierikswortel (Armoracia rusticana)

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Armoracia Rusticana

Mierikswortel (Armoracia rusticana) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mierikswortel (Armoracia rusticana) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mierikswortel (Armoracia rusticana) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mierikswortel (Armoracia rusticana) voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Mierik (Armoracia rusticana) is een meerjarige plant en komt van oorsprong uit Zuidoost-Europa tot West Azië. De mierik heeft een witte penwortel (de bekende mierikswortel) dat in geraspte vorm gebruikt wordt als een pittige en gezonde smaakmaker. Mierikswortel bevat namelijk veel vitamine C. Mierik is zeer geschikt voor verwildering en is een mooie tuinplant. Wanneer u ze in de grond laat zitten, bloeien ze elk jaar uitbundig. De bloeitijd is april - mei. Plant de Mierik direct na aankoop, bij voorkeur in goed waterdoorlatende humusrijke grond. Mierikswortel is ook een goede kuipplant.
Toon alle Mierikswortel planten
Specificaties
sku 6819-F-0147
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat Wortelstok  
Bloeimaand september   oktober   november   december  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groente Groenten
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Armoracia Rusticana