Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Sunset Mix - Dahlia Ball

Nu met 31% korting

€12,99 €8,99

Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Dahlia ball
Uitverkocht
Dahlia Ball Sunset Mix is een mix van de mooiste Dahlia bollen in verschillende zonnige tinten die mooi met elkaar combineren. Bloeitijd is van juli tot november met een groeihoogte van gemiddeld 100 cm. Dahlia’s zijn zomerbloeiend bloembollen die pas na half mei buiten geplant kunnen worden.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Sunset Mix - Dahlia Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Sunset Mix - Dahlia Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Sunset Mix - Dahlia Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Sunset Mix - Dahlia Ball voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1640-F-97889
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Dahlia ball
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Gemengd  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeiseizoen