Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Color Spectacle

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia

Dahlia Color Spectacle is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Color Spectacle kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Color Spectacle kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Color Spectacle voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dahlia Color Spectable heeft zeer fraaie oranje gekleurde bloemen met witte punten  een opvallende verschijning! De bloemen kunnen een diameter van 25 cm bereiken. Color Spectable heeft een groeihoogte tot ongeveer 120 cm. Ze bloeien vanaf juli in de zomertuin. Cactus dahlia s hebben een nogal stekelig uiterlijk omdat de bloemblaadjes lang zijn en gekruld, wat ze een bijzonder uiterlijk geven. Plant de knollen vanaf half mei op een zonnige plek in de tuin. De grond moet voedzaam, luchtig en waterdoorlatend zijn. Zorg dat de grond niet uitdroogt tijdens het groeiseizoen. 

Dahlia s komen oorspronkelijk uit Mexico en zijn zeer geliefd in onze (boeren) tuinen. Ze leveren mooie snijbloemen. Verwijder uitgebloeide bloemen om een langdurige bloei te bevorderen. Dahlia s zijn niet winterhard. Rooi de knollen begin december en bewaar ze in een vorstvrije omgeving. Tip: plant ze in mooie potten om het terras te versieren. 

Moestuin: wist je dat dahlia bloemen eetbaar zijn? Strooi de blaadjes over een salade voor een feestelijk effect.
Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1250-F-97577
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Dahlias Dahlia
Kleur Gemengd   Oranje   Rood   Wit  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 60 cm en groter  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia