Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Anemoonbloemig Mambo

Nu met 40% korting

€4,99 €2,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis
Uitverkocht
Dahlias zijn traditionele en geliefde tuinplanten die prachtige snijbloemen leveren. Dahlia Mambo is een echte blikvanger in de tuin. Zij is echt uniek en mysterieus, met bijzonder mooie lila gekleurde bloemen en een dubbel hart. Mambo is ook zeer geschikt om in containers te planten om uw balkon of terras op te fleuren.

Deze fantastische zomerbloeier komt oorspronkelijk uit Mexico. Ze bloeien vanaf juli en blijven bloemen produceren tot de vorst invalt. Ze worden ongeveer 40 cm hoog. U plant ze in de periode vanaf april tot eind mei in uw tuin. Zet ze bij voorkeur in groepjes van ongeveer 3 stuks. De onderlinge plantafstand bedraagt ongeveer 45 cm en de plantdiepte is ongeveer 8 cm. Na het planten kunt u het beste de grond goed vochtig houden. Tot aan het planten de knollen droog en luchtig bewaren. Deze dahlia s zijn geteelde knollen.TIP: Deze dahlia s zijn zeer geschikt voor in plantenbakken of terracotta potten. Door de uitgebloeide bloemen weg te halen bevordert u de doorbloei.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Anemoonbloemig Mambo is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Anemoonbloemig Mambo kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Anemoonbloemig Mambo kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Anemoonbloemig Mambo voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1380-F-97522
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Dahlia
Kleur Paars   Roze  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis