Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Mos & Algen bestrijding
Uitverkocht

Street-Cleaner - Groene aanslag reiniger 1L

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide

Street-Cleaner - Groene aanslag reiniger 1L is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Street-Cleaner - Groene aanslag reiniger 1L kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Street-Cleaner - Groene aanslag reiniger 1L kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Street-Cleaner - Groene aanslag reiniger 1L voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Street-Cleaner is een 100% natuurlijk product, dat op een snelle en effectieve manier alle groene aanslag op stenen, houten en glazen oppervlakten reinigt. Niet gebruiken op zuurgevoelige materialen als chroom, staal, aluminium, en marmer. Gebaseerd op azijnzuur. Pas op: Spaart onkruid en mos niet! Reeds te gebruiken bij temperaturen net boven 0°C. 1 liter concentraat gemengd op 4 liter is goed voor 25-60 m2 oppervlakte.
Toon alle Mos & Algen bestrijding
Specificaties
sku BJ-47150001
Levertijd 4D
Planttype Groentenzaden Groenten
Produkt Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Pesticide