Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rozen

Roos Dame de Coeur Geurend

€7,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa
Rose Dame de Couer Geurend is een bijzondere, sterk geurende hybride theeroos, met prachtige rode bloemen. Deze grootbloemige roos is een absolute aanwinst voor uw tuin. Een schitterend geurende roos.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Roos Dame de Coeur Geurend is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roos Dame de Coeur Geurend kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roos Dame de Coeur Geurend kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roos Dame de Coeur Geurend voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Rozen
Specificaties
sku 900-670105
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood  
Planttype Andere
Planthoogte
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa