Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hygrometer planten

Ecowitt bodemvochtsensor - Hygrometer

€34,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Ecowitt bodemvochtsensor - Hygrometer is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ecowitt bodemvochtsensor - Hygrometer kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ecowitt bodemvochtsensor - Hygrometer kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ecowitt bodemvochtsensor - Hygrometer voor slechts € 34,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dit is geen op zichzelf staand product. U heeft de Ecowitt Gateway nodig (verkrijgbaar in onze webshop). Bekijk uw actuele bodemvochtigheidsgegevens over de hele wereld.
De Ecowitt bodemvochtsensor zendt elke minuut een radiosignaal (868 Mhz) naar de Gateway en de gateway zorgt ervoor dat de data beschikbaar komen in uw Wifi. Zeer nauwkeurig, en u kunt max. 8 sensoren tegelijk installeren.
Toon alle Hygrometer planten
Specificaties
sku PCT420
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable