Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hygrometer planten

Ecowitt Gateway met sensor - Hygrometer

€99,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam inapplicable

Ecowitt Gateway met sensor - Hygrometer is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ecowitt Gateway met sensor - Hygrometer kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ecowitt Gateway met sensor - Hygrometer kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ecowitt Gateway met sensor - Hygrometer voor slechts € 99,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Ecowitt Gateway met sensor (PlantCareTools) maakt de metingen (% bodemvocht) van de draadloze Ecowitt sensor (transmissie via radiosignaal 868 Mhz) beschikbaar in uw Wifi. U kunt de resultaten overal ter wereld uitlezen en waarschuwingen instellen. Updates elke minuut. De sensor is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken tot een afstand van 100 meter tussen de Gateway en de sensor. De Gateway kan max. 8 sensoren tegelijk bedienen. Er wordt een e-mail verzonden als de werkelijke waarde onder de ingestelde waarde zakt. Extra bodemvochtsensoren zijn verkrijgbaar in onze webshop.
  • Dashboard met grafieken en real-time gegevens (elke minuut bijgewerkt), overal ter wereld toegankelijk.
  • Mogelijkheid om een waarschuwing in te stellen en een e-mail te ontvangen wanneer de werkelijke waarde lager is dan het waarschuwingsniveau (bijv. wanneer het bodemvochtgehalte lager is dan 20%).
  • USB plug-in adapter meegeleverd.
  • APP en account op de server van Ecowitt uitsluitend in het Engels.
Toon alle Hygrometer planten
Specificaties
sku PCT400
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap Bemesting en bestrijding
Aantal per verpakking 2
Latijnse naam inapplicable