Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gieters & Toebehoren

Aquarius Gieter 1,5 liter Wit Elho

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Met deze tijdloze elho gieter blijven je bloemen en kamerplanten gezond en sterk. De gieter is functioneel in zijn gebruik door de slanke schenktuit en de royale vulopening, daarnaast ligt deze praktische gieter comfortabel in de hand. Het unieke design gecombineerd met het kunststof materiaal, zorgt voor jarenlang plezier!
  • Grootte: H 19,9 x W 11.9 x 36.1 cm
  • Volume: 1.5 l
  • Gewicht: 154 g
  • Kleur: Wit
  • Garantie: 3 jaar
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aquarius Gieter 1,5 liter Wit Elho is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aquarius Gieter 1,5 liter Wit Elho kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aquarius Gieter 1,5 liter Wit Elho kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aquarius Gieter 1,5 liter Wit Elho voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gieters & Toebehoren
Specificaties
sku BJ-E138W015
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable