Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Regenton

Regenton 70L Pure Raindrop - Elho

€339,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable

Regenton 70L Pure Raindrop - Elho is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Regenton 70L Pure Raindrop - Elho kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Regenton 70L Pure Raindrop - Elho kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Regenton 70L Pure Raindrop - Elho voor slechts € 339,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Pure regenton is naast een opvallend en trendy design een functioneel product voor in de tuin. De regenton heeft een inhoud van 70 liter, wordt eenvoudig gemonteerd tussen de regenpijpen en vangt hierdoor al het regenwater op. Het overtollige water zal hij gewoon weer via de afvoer laten weglopen. De bijbehorende gieter heeft een inhoud van 5 liter en is makkelijk onder het kraantje te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om de tuinslang op het kraantje aan te sluiten. Zo besproei je makkelijk en snel de hele tuin. De regenton kan in de volle zon geplaatst worden, dankzij de UV filter zullen kleuren niet vervagen. Verder is hij geschikt voor temperaturen tot -20 graden. Bij vorstperiode dient wel het kraantje geopend te worden zodat het water wegloopt.

- Inhoud van 70 liter en inclusief gieter van 5 liter
- Mogelijkheid om tuinslang eraan te koppelen.
- Grootte: H 114,8 x W 48 x Ø 45 cm.
- Gewicht: 3,7 Kg.
Toon alle Regenton
Specificaties
sku BJ-E3110070
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin Geschenken
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable