Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zaaien planten oogsten

Complete kweekset - Nature

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Complete kweekset met aparte schalen en deksels - trays (4x), 24 vakjes (4x), deksels (2x) - Set van 4 trays van soepele kunststof met een platte bodem (waarvan 2 trays met afwateringsopeningen), 2 transparante deksels en 4 trays met elk 24 vakjes. Geschikt voor zaailingen van verschillende plantensoorten.

- Complete set met vakverdeling voor de juiste zaadjesdosering
- Handzame afmeting
- Voor het gelijktijdig kweken van verschillende soorten zaailingen
- H11 x 35 x 23,5 cm.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Complete kweekset - Nature is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Complete kweekset - Nature kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Complete kweekset - Nature kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Complete kweekset - Nature voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zaaien planten oogsten
Specificaties
sku BJ-6020202
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin   plantenbak (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable